- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

El passat cap de setmana es va celebrar a Alcoi el preautonòmic modalitat lliure on participava Claudia Bailén Ferrer del club patinatge artístic de Castelló en categoria cadet.

PUBLICITAT

La patinadora va finalitzar en sèptima posició d’un total de 22 patinadores vingudes de tota la Comunitat Valenciana i va aconseguir el passe al campionat autonòmic que es disputarà a finals de maig i que dictarà quines seran les representants de la comunitat Valenciana al campionat Nacional.

També aquest cap de setmana 12 patinadores del club viatjaran fins Xeraco per disputar el campionat autonòmic Solodance categoria Benjamí-aleví-infantil. Campionat que organitza el club de Castelló juntament amb el club de Xeraco i que dóna a les guanyadores el passe al campionat nacional que se celebrarà a Gandia.

Enhorabona a Claudia per la sèptima posició i sort a Gema, Nerea, Martina, Fiorella, Jimena, Daniela, Meritxell, Mila, Alexia, Naia, Gemma, Carlota i la seua entrenadora Iris Espert aquest cap de setmana a l’autonòmic.

Club de patinatge artístic de Castelló

- PUBLICITAT -