- IFORMACIÓ -

 

Cinema d’Estiu 2020.

PUBLICITAT

Aquest dijous última projecció del Cinema d’Estiu 2020. A la plaça de l’Om, 22.00 h.

Con faldas y a lo loco

Època de la Llei Seca (1920-1933). Joe i Jerry són dos músics del muntó que es veuen obligats a fugir després de ser testimonis d’un venjança entre dues bandes rivals. Com que no troben feina i la màfia els persegueix, decideixen vestir-se de dones i tocar en una orquestra femenina. Joe (Curtis) per conquistar a Sugar Kane (Monroe), la cantant de el grup, fingeix ser un magnat impotent; mentrestant, Jerry (Lemmon) és festejat per un milionari que vol casar-se amb ell

A més a més, continuem a l’igual que l’any passat amb els curts de la MICE, a cada sessió projectarem un curt del 2020. Aquest dijous visualitzarem el curt “Camina amb mi” de l’alumnat de 3er de Primària. CEIP SERRERIA, València.

Camina amb mi

Des que naixem, ens etiqueten i ens separen. Però si ens ajuntem i ens recolzem, serà més fàcil triar el nostre propi camí.

PROTOCOL COVID CINEMA D’ESTIU

Enguany degut a la Covid-19 es prendran les mesures següents higièniques i de distanciament social per la seguretat del públic assistent:

Aforament limitat.

2 accessos: Un pel carrer Ramon i Cajal i l’altre per carrer Major amb l’ús obligatori de la mascareta, respectant la distància de seguretat i gel hidroalcohòlic.

Per evitar aglomeracions, l’accés a la plaça s’obrirà 30 minuts abans de l’inici de la pel·lícula.

Pati de butaques: cadires disposades per a 1 persona, parelles i grups de 3, obligatori l’ús de la mascareta.

Les persones usuàries del cinema hauran de dur mascareta, des d’aquesta setmana es obligatori el seu ús.

Durant la pel·lícula: S’ha d’evitar transitar per la plaça, entrar i eixir.

Eixides: Les persones usuàries del cinema no mouran les cadires i abandonaran la plaça amb l’ús obligatori de la mascareta.

Responsabilitat: l’Ajuntament confia en el civisme dels seus veïns i veïnes, per acomplir les normes de distanciament social i higiene per la seua pròpia seguretat i la de la resta de persones usuàries.

- PUBLICITAT -