- INFORMACIÓ -

 

Cinema d’Estiu 2020.

PUBLICITAT

Aquest dijous continuem amb el Cinema d’Estiu. A la plaça de l’Om, 22.00 h.

Buñuel en el laberinto de las tortugas

París, 1930. Salvador Dalí i Luis Buñuel són les principals figures de el moviment surrealista, però Buñuel veu com se li tanquen totes les portes després de l’escandalós estrena de “La edat de oro”, la seua primera pel·lícula. No obstant això, el seu bon amic, l’escultor Ramón Acín, compra un bitllet de loteria amb la boja promesa que, si guanya, pagarà el documental que el seu amic vol rodar sobre les Hurdes, una de les regions més pobres i oblidades d’Espanya. .. pel·lícula sobre el rodatge a la regió extremenya de Las Hurdes, a càrrec de mestre Luis Buñuel, de la seua pel·lícula “Las Hurdes, tierra sin pan”, en 1933. Adapta el còmic homònim de Fermín Solís.

A més a més, continuem a l’igual que l’any passat amb els curts de la MICE, a cada sessió projectarem un curt del 2020. Aquest dijous visualitzarem el curt “Vida interior” de l’alumnat de 1er, 2n, 3r i 4t d’E.S.O. de l’IES LA SERRANIA-SES ALPUENTE.

Vida interior.

Xicotet retrat del dia a dia dels adolescents d’un món rural en vies d’extinció.

PROTOCOL COVID CINEMA D’ESTIU

Enguany degut a la Covid-19 es prendran les mesures següents higièniques i de distanciament social per la seguretat del públic assistent:

Aforament limitat.

2 accessos: Un pel carrer Ramon i Cajal i l’altre per carrer Major amb l’ús obligatori de la mascareta, respectant la distància de seguretat i gel hidroalcohòlic.

Per evitar aglomeracions, l’accés a la plaça s’obrirà 30 minuts abans de l’inici de la pel·lícula.

Pati de butaques: cadires disposades per a 1 persona, parelles i grups de 3, obligatori l’ús de la mascareta.

Les persones usuàries del cinema hauran de dur mascareta, des d’aquesta setmana es obligatori el seu ús.

Durant la pel·lícula: S’ha d’evitar transitar per la plaça, entrar i eixir.

Eixides: Les persones usuàries del cinema no mouran les cadires i abandonaran la plaça amb l’ús obligatori de la mascareta.

Responsabilitat: l’Ajuntament confia en el civisme dels seus veïns i veïnes, per acomplir les normes de distanciament social i higiene per la seua pròpia seguretat i la de la resta de persones usuàries.

 

- PUBLICITAT -