- PUBLICITAT -

Carla Navarro, Gema Gilabert, Carlota Climent, Jimena Cervera i Mireia Montilla viatjaran a Catalunya per a la primera concentració de l’equip nacional de solodance, destacant el prestigi del club castelloner en l’àmbit nacional

CN | Aida | Club de Patinatge Artístic de Castelló

Aquest cap de setmana marca un fet històric per al Club de Patinatge Artístic de Castelló, ja que cinc de les seues talentoses patinadores han sigut seleccionades per a representar Espanya en la modalitat de solodance. Carla Navarro, Gema Gilabert, Carlota Climent, Jimena Cervera i Mireia Montilla s’uniran a la selecció nacional en la seua primera concentració de la temporada, que tindrà lloc a Catalunya.

El Club de Castelló s’ha destacat com un dels més importants en l’àmbit nacional en aquesta disciplina, ja que actualment ocupa el segon lloc en nombre de patinadores representant Espanya en solodance. Aquest assoliment reflecteix el dur treball i la dedicació tant de les patinadores com dels seus entrenadors, així com el continu suport de les seues famílies.

PUBLICITAT

Des del Club desitgen “molta força a Carla, Gema, Carlota, Jimena i Mireia per a aquest cap de setmana i enhorabona a les seues famílies, entrenadores i al club per tan magnífiques notícies.

I des de CN, estenem les nostres felicitacions a Carla, Gema, Carlota, Jimena i Mireia per aquest assoliment tan destacat, així com a les seues famílies, entrenadors i al Club de Castelló per continuar impulsant el talent i l’èxit en el món del patinatge artístic. Desitgem molt d’èxit en la seua representació en la selecció nacional aquest cap de setmana!

- PUBLICITAT -