- PUBLICITAT -

Ecos Nadalencs omplin els carrers de Castelló amb la cercavila l’«Aguinaldo» de la Banda de la SM Lira Castellonera

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

En un esdeveniment que va transcendir melodies i alegria, la Societat Musical Lira Castellonera va portar la màgia nadalenca als carrers de Castelló amb la tradicional cercavila de nadales, conegut també com l’«Aguinaldo». El diumenge 24 de desembre de 2023, la Banda Lira Castellonera, acompanyada pel Cor de la Societat i l’Escola La Lira, va donar vida als carrers del centre de Castelló amb les tradicionals festes de Nadal.

Sota la direcció de Sergio Navarro Bonaviña, la Banda de la SM Lira Castellonera va encapçalar aquest recorregut musical que va començar a les 18.00 hores. La ruta va iniciar-se des del Col·legi Sant Domènec, fent una parada en l’Església de Castelló i culminant davant l’Ajuntament de Castelló. Aquest itinerari va brindar l’oportunitat als veïns i visitants de participar en aquesta experiència que any darrere any continua.

PUBLICITAT

Durant tot el trajecte, una multitud de gent va acompanyar a la banda, submergint-se en l’atmosfera nadalenca amb càntics i aplaudiments. La Societat Musical ‘La Lira Castellonera’ va convidar a tothom a unir-se a aquesta tradicional passejada musical, ja siga per acompanyar els músics en la seua ruta o per sumar-se als alegres sons de les nadales. Va ser més que una simple actuació, va ser una celebració compartida de l’esperit nadalenc que va il·luminar el nostre poble amb alegria i harmonia.

Ací baix podeu veure galeria de fotos d’acte, així com un vídeo d’alguns moments de l’esdeveniment.

Cercavila Nadales 2023 – Aguinaldo

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -