- PUBLICITAT -

 

El passat divendres 19 de febrer la comunitat educativa del col·legi Hernández va celebrar el Dia Internacional de les Llengües Maternes. Per a tal propòsit aprofitarem el Portfolio Europeu de les Llengües, projecte que portem endavant des del curs 2008-2009. Els xiquets i xiquetes d’infantil 4 anys i de 3r de Primària reberen per primera vegada l’esperat Portfolio. Aquest projecte tracta de fer una autoreflexió de l’aprenentatge de llengües al llarg de la seua vida.

És un document personal en què cada propietari recull les seues experiències més significatives relacionades amb les llengües; no sols la materna, sinó també les ambientals. Consta de tres parts: un passaport de llengües, una bibliografia i un dossier.

PUBLICITAT

Tot aquest material ha estat proporcionat sempre per la Conselleria d’Educació i basat en el Marc Europeu Comú de Referència. Som conscients de la sort que tenim de poder gaudir d’aquesta caixa màgica i així ho transmetem a l’alumnat del Col·legi Hernández.

Enguany, per tal d’aconseguir el Portfolio, el nostre alumnat va participar en una gimcana lingüística. Cada pista els portava a una altra, sempre relacionada en les llengües que treballem al centre. Finalment, l’última pista els va porta a trobar el seu Portfolio Europeu de Llengües.

Col·legi Hernández

- PUBLICITAT -