- INFORMACIÓ -

 

El proper diumenge 23 de febrer unirem cultura i medi ambient per apropar-nos al nostre patrimoni natural a l’hora que recuperem una tradició: els tres darrers dies.

PUBLICITAT

Fa no molts anys, quan encara no teníem mòbils, el diumenge abans del dimecres de cendra les quadrilletes de xiquetes i xiquets i la jovenalla enfilaven a peu cap a la muntanya per passar el dia. Es celebraven els “tres darrers dies” de carnestoltes, que tancaven aquestes festes i donaven pas al període de Quaresma.

Des de Castebrota vos proposem recuperar aquesta tradició i fer una caminada fins la Font Amarga. L’eixida serà a les 10h del matí des del Calsinar.

Una vegada a la Font, esmorzarem. Vos proposem un repte: que l’esmorzar que porteu siga residu 0, és a dir que no utilitzem plàstics, alumini ni utensilis d’un sol ús.

A continuació, una persona coneixedora del paratge ens parlarà una miqueta de la flora i fauna més rellevant d’aquest ecosistema.

Per finalitzar l’activitat, cap a les 12h del matí omplirem poalets o botelles a la font i de baixada regarem els pinets que van plantar l’alumnat de 6é del poble el passat 31 de gener.

ANIMA’T I PARTICIPA!!

Participen:

Comissió Municipal d’Extraescolars
Ajuntament de Castelló

DADES ACTIVITAT:

Caminada a la Font Amarga – Esmorzar Residu 0 – Rec de pinets
Eixida: 10 h des del Calsinar
Més informació: castebrota@gmail.com

- PUBLICITAT -