- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | CasteBrota

El pròxim diumenge 11 de febrer unirem cultura i medi ambient per apropar-nos al nostre patrimoni natural a l’hora que recuperem una tradició: els tres darrers dies.

Fa no molts anys, quan encara no teníem mòbils, el diumenge abans del dimecres de cendra les quadrilletes de xiquetes i xiquets i la jovenalla enfilaven a peu cap a la muntanya per passar el dia. Es celebraven els “tres darrers dies” de carnestoltes, que tancaven aquestes festes i donaven pas al període de Quaresma.

PUBLICITAT
Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

Des de Castebrota vos proposem recuperar aquesta tradició i a fer una caminada fins la Font Amarga. L’eixida serà a les 10 h del matí des del Calsinar.

Les persones que ho desitgen poden unir-se a les 11 h directament al Terrer Roig per apadrinar un dels arbres que va plantar l’alumnat del poble el passat 31 de gener. Cada persona participant batejarà un dels arbrets i es comprometrà per fer-li un seguiment i regar-lo (porteu poalets o botelletes per a tal fi).

A les 12 h pujarem a l’esplanada de la Font Amarga per jugar a jocs populars: la corda, el mocadoret, el canut, …, en sabeu més? veniu i compartiu aquesta estona amb nosaltres.

ANIMA’T I PARTICIPA!!

DADES ACTIVITAT:

Activitat per a tots els públics
Caminada a la Font Amarga – Apadrinament d’arbres – Jocs populars
Eixida: 10 h des del Calsinar
11 h Terrer Roig

12 h Esplanada Font Amarga
Més informació: castebrota@gmail.com

Castelló Notícies dona suport a aquesta iniciativa, recomana la seua participació i col·laborarà activament en aquesta celebració que uneix tradició, natura i comunitat.

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Molt bona iniciativa la de apadrinar els arbrets que si ningú s’enrecorda , pronte estarán morts. Apadrinant-los, els facilitarem la protecció divina per a que puguen fer-se grans,i
    encomanar-los a tres sants:San Plantat,San Regat i San de Cuidar els ajudaran a creixer.

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací