PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

Gal·la benèfica en favor de la “ASOCIACIÓN CONQUISTANDO ESCALONES” que es realitzarà el proper dia 15 de març a les 19:30h a la sala Iturbi del Palau de la Música de València.

 

El títol de la gal·la és MÚSICS VALENCIANS PER LA CIÈNCIA i la recaptació anirà íntegrament destinada a la investigació de la malaltia singular que pateix el col·lectiu que forma aquesta associació i que s’anomena Distròfia Muscular de Cintures 1F. Aquesta col·lectiu lluita no sols per trobar una cura a la seua malaltia sinó que, a través de la investigació de la insòlita mutació genètica que comparteixen els fa immunes a la SIDA i pot ser aquest un dels camins que ens lliure de les infermetats tan rares, poderoses i temibles que ens envolten.

www.conquistandoescalones.org

La Gal.la estarà presentada per la periodista Amàlia Garrigós i l’elenc d’artistes serà ben ample abastant diferents estils musicals.

AL TALL, VICENT TORRENT, AMORES GRUP DE PERCUSSIÓ, ORFEÒ VALENCIÀ, QUINTET CASULANA, B3: BROUWER TRIO, PURPURA PANSA, EDUARDO BENETÓENRIC RIBES MARTORELL, RASCANYA I SPANISH BRASS.

Les entrades a 12€ les podeu aconseguir a: www.servientradas.com a les taquilles del Palau de la Música de València i al 605 263 064.

FILA ZERO: ES13 2038 3248 5060 0000

Gràcies.

Els Anells Ingràvids

Publicitat