- PUBLICITAT -

El Trio Sibil·la ofereix un concert inoblidable a l’Auditori Rex, amb una combinació magistral de clarinet, soprano i piano que va captivar el públic assistent

CN | Aida | Imatges Valerià Benetó i Eugenio Espi

Ahir dissabte, 22 de juny, a les 19.00 hores, l’Auditori Rex de Castelló es va convertir en l’escenari d’un esdeveniment musical extraordinari. El Trio Sibil·la, format per Mariluz Martínez (soprano), Mack Sawyer (piano) i Salvador Francés (clarinet), va oferir un concert que va portar als assistents a un viatge sonor a través de la música de cambra, amb peces des del classicisme fins al segle XXI.

Un viatge musical apassionant

El concert es va dividir en dues parts, oferint una selecció diversa i apassionant de peces musicals. La primera part va incloure obres de Louis Spohr i Gustav Mahler, mentre que la segona part va presentar composicions de Lluís Guerra Recas i Franz Schubert. Cada peça va ser interpretada amb una precisió i emoció que va deixar el públic bocabadat.

Els artistes i la seua trajectòria

Mariluz Martínez Farias, soprano amb una impressionant trajectòria internacional, va fascinar amb la seua veu poderosa i emotiva. Mack Sawyer, pianista format a Viena i amb una vasta experiència en òperes europees, va demostrar la seua habilitat tècnica i sensibilitat musical. Salvador Francés Aparicio, clarinetista de renom nascut a Castelló, va captivar amb la seua interpretació magistral, demostrant per què és un dels talents més prometedors del panorama musical actual.

Mariluz Martínez Farias
Mack Sawyer
Salvador Francés Aparicio

Un concert que va captivar al públic

Els assistents van expressar unànimement els seus elogis després del concert. “Un concert de rellevància”, “una veu espectacular la de Mariluz, Mack al piano fabulós i el nostre Salva excepcional”, “el clarinet en les seues mans parlava” i “una vesprada màgica musicalment parlant” són alguns dels comentaris que van destacar. La combinació de clarinet, soprano i piano va oferir una experiència sonora única que va transportar els espectadors a un altre temps i lloc, preservant i redescobrint repertoris històrics amb una frescor renovada.

Futurs projectes de Trio Sibil·la

El Trio Sibil·la, mitjançant el nostre veí i component del grup, Salvador Francés Aparicio, ens va informar a Castelló Notícies que, després de completar la sèrie de concerts programats, entraran en el procés de preproducció per a la gravació d’un disc, prevista per a finals de 2024, continuant així amb el seu compromís de preservar i redescobrir repertoris històrics.

El concert d’ahir no només va ser un esdeveniment de gran rellevància per a la comunitat de Castelló, sinó també una demostració del poder de la música per unir i inspirar.

Àlbum de fotos

Concert Trio Sibil·la (1)

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací