- INFORMACIÓ -

 

El passat dissabte al trinquet municipal, l’equip d’Elmusa CPV Castellonense va aconseguir el pas a la final de la màxima categoria de raspall, després de remuntar un 25-15 de la partida d’anada.

PUBLICITAT

El trinquet va tenir un gran ambient durant la partida i es va omplir d’aficionats per donar suport a l’equip castelloner, que des de principi a la fi va notar aquesta empenta per a aconseguir guanyar la partida amb contundència i classificar-se per a la final.

L’equip castelloner format per Ricard i Guillem Sentandreu, disputarà la final el pròxim diumenge a les 11:30 al trinquet de Quatretonda contra el potent equip del CPV la Vall, format per Ivan d’Ontinyent, Marc d’Alcàntera, Rafa d’Alzira i Murcianet de Castelló. Aquesta partida serà també retransmesa en directe per À punt.

Unes finals on també estarà l’equip de 4aB format per Edu Encarnación, Vicent Poveda i David Monleón, que va aconseguir el pas a la final després d’una eliminatòria de semifinals molt dura. En la final els espera el sempre complicat equip de Bicorp i serà el pròxim dissabte de vesprada dia 7 a les 16:00h, al mateix trinquet de Quatretonda.

Edu i Poveda abans de la semfinal contra Gavarda

Cal fer referència també a l’equip juvenil del Club, que tot i realitzar un gran campionat no va poder passar les semifinals contra l’equip del CPV la Vall, màxim candidat en la categoria i que compta amb les seues files amb el també castelloner Arnau Verdú.

El poble de Castelló està d’enhorabona, ja que no participava en les competicions federatives des del 2010 a causa de la falta d’instal·lacions, i en la seua reaparició comptarà amb 2 equips en les finals de l’Autonòmic de Raspall, i amb presència de jugadors castelloners fins en 4 equips diferents.

Per aquest motiu, el CPV Castellonense convida als castelloners i castelloneres a desplaçar-se el pròxim cap de setmana al nou trinquet de Quatretonda i donar suport als nostres jugadors, que de segur que es deixaran la pell per aconseguir nous títols per al poble.

- PUBLICITAT -