- PUBLICITAT -
Temps de lectura < 1 minut

 

S’apropen les festes de la localitat i aquest any, aprofitant que s’està elaborant el I Pla d’Igualtat municipal, es realitzarant una sèrie d’accions i iniciatives per tal de reivindicar la igualtat i la no discriminació per raó de sexe. És necessari tenir present durant tot l’any la perspectiva de gènere ja que si obviem aquesta, continuem reproduint les opressions del sistema patriarcal. Contínuament escoltem notícies i presenciem agressions i violència sexual però, en els ambients festius, aquestes es disparen.

PUBLICITAT

Per aquesta raó es prepararan tres activitats per a recordar a la població que en tot moment en general, i en les festes en concret, no es poden tolerar actituds masclistes i que la igualtat és una tasca de totes i de tots. Així doncs s’instalarà un punt violeta en les discomòbils i els concerts i es participarà en la campanya de sensibilització de la Generalitat Valenciana penjant una bugada de samarretes i un photocall, anirem informant-vos i donant-vos tots els detalls.

La primera de les activitats serà la pintada de samarretes amb missatges positius per prevenir els assetjament i les agressions sexuals. La primera penjada la realitzarà l’alumnat de l’escoleta d’estiu divendres dia 10 d’Agost. Per a la segona, el dia 14 d’Agost, esteu tots i totes convidats/des a vindre a pintar una samarreta i estendre-les totes al Mercat Municipal (podeu portar la vostra samarreta vella o us la posarem nosaltres). Recorda: el dia 14 d’11.00h a 13.00h estarem al Mercat pintant samarretes, apropa’t i participa!

La igualtat s’aprén!

Us esperem!

- PUBLICITAT -