INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Castelló suma 4 contagiats més per la COVID-19 ahir teniem un total de 10 i hui son 14, en els últims catorze dies són 4 les PCR+14dies segons les dades actualitzades de Sanitat a data 1 de setembre.

Cal extremar les precaucions, açò encara no s’ha acabat!!!

La Generalitat Valenciana mitjançant la Conselleria de Sanitat ha actualitzat hui dimarts 1 de setembre de 2020 a les 11.00 h del matí de nou les dades de Castelló i sumen més contagiats per la COVID-19. Com sempre recordem que ‘la higiene i mantenir la distància social amb mascareta’ és molt important per evitar els contagis.

Aquestes dades que segons indica el panel són del dia 31 d’agost, i són visualitzades dia a dia per la redacció de Castelló Notícies en el tauler de monitoratge, dades que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública fa públic la situació de la COVID-19 de cada municipi del País Valencià.

En el gràfic s’informa que a data de 01 de setembre de 2020 la situació ha canviat a Castelló, el número de persones contagiades des que començà la pandèmia és de 14, abans eren 10, actualment els contagiats en els últims catorze dies són 4, ahir eren 3.

PUBLICITAT

Hem de fer tot el necessari per a evitar la transmissió del virus i que la propagació de la malaltia no es reactive.

En aquests moments, és molt important la rentada de mans, i l’aplicació continuada de gel hidroalcohol, guardar la distància de seguretat interpersonal com a mínim  d’1,5 metres i a partir de sis anys estem tots i totes obligats i obligades a l’ús de la mascareta en tot moment a la via pública, a espais a l’aire lliure i a espais tancats d’ús públic o oberts al públic.

I hem tingut una defunció a Castelló a causa de la COVID19.

Aquestes dades estan publicades a data de hui 01 de setembre de 2020 en la web de la GVA http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas.

Infografia

Noticies relacionades:

La Policia Local de Castelló informa la ciutadania d’anar ‘Amb Prudència’

Normes bàsiques per a poder ser atesos amb la màxima seguretat i eficiència al Centre de Salut de Castelló

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. Jo estic en Vicent, no sols es el parc, tenim + llocs que esta prohibit i si dius alguna cosa educadament i per favor encara te se tiren damunt, com si fores tu el que esta infringint la llei.
    Que poca vergonya tenen alguns.

  2. Sols vaig a comentar una cosa¿per que jo i la meua familia tinguem que eixir de casa amb mascaretes per a complir la llei i al Parc n’ian families s’enseres fumant I s’ense mascaretes.

Comments are closed.