- PUBLICITAT -

 

Us presentem de nou ‘CASTELLÓ SOM’, una web que té com a objectiu la promoció dels valors i llocs d’interès que representen el nostre CASTELLÓ, amb la finalitat  que tothom ens puga conèixer i visitar.

La campanya s’ha desenvolupat en vàries fases al llarg del temps on s’han presentant càpsules audiovisuals amb diferents motius, que esperem que mostren la varietat cultural, esportiva, festera, patrimonial i natural de Castelló.

CASTELLÓ SOM’ conta la diversitat de la seua gent i els seus costums des del poble, perquè creiem que els millors comunicadors possibles són les castelloneres i els castelloners, i perquè sabem que més enllà del patrimoni, les festes o la natura que puga oferir Castelló, el més important que cal posar en valor és el caràcter obert i acollidor de la seua ciutadania. És per això pel que els protagonistes dels audiovisuals són les castelloneres i els castelloners, però també són la gent que ens visita. I és, que, poden haver molts Castelló i cadascú pot tenir el seu, però en definitiva aquest és…

PUBLICITAT

El Castelló que som, el Castelló de tots.

Picant ací podràs accedir a l’espai CASTELLÓ SOM.

- PUBLICITAT -