- PUBLICITAT -

 

A la Plaça de l’OM de Castelló, al mural per la Diversitat que commemora l’Orgull LGTBI, amb el lema ‘Castelló Som Orgull rep un atac d’odi de LGTBIfòbia.

El ‘Mural de la Diversitat’ realitzat en el 2019 a Castelló i impulsat per l’Ajuntament de Castelló, amb l’objectiu de commemorar l’Orgull LGTBI, va patir ahir divendres un atac homòfob després de tapar-se amb pintura negra el seu lema central ‘Castelló Som Orgull’.

PUBLICITAT

Ja fa uns anys que Castelló va començar a omplir de color els racons de Castelló amb la finalitat de donar visibilitat al moviment LGTBI i es van pintar passos de vianants i molts bancs del poble, així com els dos murals situats un a la Plaça de l’Ermita i a l’altre a la Plaça de l’OM.

Des de l’Ajuntament de Castelló mitjançant la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat han condemnat aquests fets d’odi i de LGTBIfòbia. L’Ajuntament de Castelló ja està duent a terme les gestions pertinents perquè es repare el més aviat possible el mal generat.

“Malgrat el desengany i el rebuig cap a la intolerància, ens encoratja encara més a continuar treballant per acabar amb totes les formes de LGTBIfòbia en la nostra societat, perquè només el respecte als altres minimitzarà l’odi”, ha recalcat la regidora de la Dona i Polítiques d’Igualtat, Lola Soler, la regidora continua dient “la paraula ‘orgull’ del ‘Castelló Som’ designa ‘l’amor propi o l’estima que cada persona té de sí mateix com mereixedora de respecte. Aquesta definició transmet la idea d’una dignitat que tota persona posseeix i que no s’ha de veure afectada per la seua conducta o per la seua orientació sexual”.

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -