- PUBLICITAT -
Temps de lectura < 1 minut

 

Castelló és un mosaic de festes, tradicions i arrelades costums en les quals la seua gent viu amb passió i orgull aquestes celebracions.

Les Festes de Castelló i de Moros i Cristians, són les més esperades, anhelades i participatives, sobretot, pels joves, amb la presentació dels festers, les desfilades, la música, la pólvora.

No obstant això, són les festes d’hivern les que tenen un caràcter més local i íntim, se celebren amb més intensitat i emoció per ser les que presenten actes amb major tradició, Santa Bàrbara, les Falles, Santa Llúcia, Santa Cecilia, Sant Antoni.

PUBLICITAT

La gent de Castelló viu aquestes celebracions amb intensitat i es bolca al carrer per gaudir d’elles, no obstant això, són els actes tradicionals i amb història els que més ciutadans congreguen.

En la nova càpsula audiovisual de Castelló SOM Festes fem un repàs per algunes de les festes que se celebren a Castelló al llarg de l’any a més de mostrar una xicoteta part de les moltes persones que participen en les diferents celebracions que es realitzen.

Castelló SOM Festes

- PUBLICITAT -