- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

El cap de setmana estarà marcat per l’acte de proclamació de les Falleres Majors i una sèrie d’activitats lúdiques i festives

CN | Aida

Aquest cap de setmana, Castelló serà escenari d’una sèrie d’esdeveniments festius amb ocasió del ‘Mig any Faller 2023’. El divendres 29 de setembre, el Saló de Reial Séquia Escalona acollirà, a les 20.00 h, un dels actes més esperats: la Proclamació de les Falleres Majors de Castelló 2023. Aquesta cita, plena d’emoció i tradició, atraurà nombrosos visitants i fallers per gaudir d’aquest moment tan especial.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

La festa començarà una hora abans, a les 19.00 h, amb una cercavila per recollir a les Falleres Majors. Un acte ple de color, música i bon ambient que recorrerà els principals carrers del poble. La jornada culminarà amb un sopar de germanor a la nau multiús a les 22.00 h, on totes les falles es reuniran en un ambient distés i fratern.

PUBLICITAT

La festivitat continuarà el dissabte des de primera hora del matí. A les 9.00 h, una volta en bici animarà als participants a fer una ruta pel municipi, culminant amb un esmorzar al parc de l’Estació. Posteriorment, a les 11.00 h, se celebrarà un concurs de jocs de taula amb activitats i animacions per als més petits. El dinar de les comissions falleres serà al voltant de les 14.00 h al parc, i la festa continuarà amb un animat ‘tardeo’ fins a les 21.00 h. Però la festa no s’acaba ací, ja que, com indica la convocatòria, “si encara quedem forces“, hi haurà sopar.

Sense dubte, serà un cap de setmana vibrant on la comunitat fallera vestirà de festa per a celebrar la tradició de les Falles. Des de Castelló Notícies, encoratgem a tots a participar i gaudir d’aquests dies tan especials.

- PUBLICITAT -