- PUBLICITAT -

 

Representants de totes les entitats i clubs i esportistes individuals en actiu o ja retirats reben un merescut homenatge.

El proppassat diumenge 9 de febrer de 2020, l’Auditori Rex de Castelló acollia la V Gala de l’Esport, un acte presentat per Empar Garcia Isern i Josep Alfonso Chorques, amb la finalitat d’homenatjar els esportistes castelloneres i castelloners, així com a totes les entitats que diàriament aposten per l’esport com a activitat necessària per al bon desenvolupament personal i social dels veïns i veïnes de Castelló.

Empar Garcia Isern i Josep Alfonso Chorques

Des de la Regidoria d’Esports del nostre Ajuntament, juntament amb el Consell d’Esports, es treballa amb la intenció de donar suport en la mesura del possible perquè l’esport siga una activitat fonamental en l’agenda de tots els nostres conciutadans, perquè cal que no oblidem els beneficis tant físics i psicològics com socials, que aporta la pràctica de qualsevol activitat esportiva.

PUBLICITAT

Per això, un anys més s’ha organitzat la quinta edició de la gala de l’esport basada en tres prioritats fonamentals: reconèixer el paper dels esportistes locals, tant els d’abans com els d’ara, mostrar a tot Castelló l’ampli ventall d’esports que es practiquen a la nostra localitat i fomentar la pràctica de qualsevol esport per gaudir dels beneficis que aquest aporta.

Va obrir la gala un grup de ball anomenat ‘Dinamik’s’, el qual va fer gaudir al públic allà reunit amb la combinació de l’esperit esportiu i l’elegància de la gimnàstica rítmica. Tot un espectacle fantàstic, pel qual els volem donar l’enhorabona més sincera.

Tot seguit es va passar al lliurament de guardons, distribuïts en tres modalitats: guardonats pels seus clubs i entitats esportives, els becats amb dotació econòmica i finalment els Guardons del Consell d’Esports, aquest any volem destacar com a novetat un nou guardó, el guardó especial Valor i Superació, en el qual es dóna reconeixement a la superació personal.

Només ens queda felicitar a tots els guardonats en particular i a tots aquells que estimen l’esport, el practiquen i el gaudeixen, i convidar-los perquè siguen capaços de transmetre eixe esperit esportiu a tothom i difondre que la pràctica de l’esport és fonamental per, d’alguna forma, millorar la nostra vida i la de tothom.

Guardonats pels seus clubs i entitats esportives

Amics de l’atletisme: Alumnat 2019

Bojos per la dansa: Boges

Club Colombicultura La Progresiva: José Antonio Cuenca

Club Ciclista Vva de Castellón: Martí Bravo.

Club de Tennis Castellonense: Victor Escalera, Marc Requena, Cesc Pons i Andreu Satorres

COM ‘El Castellet’: Inés Navalón

Club de Pilota Valenciana Castellonense: Salvador Murillo

CFB Castelló de la Ribera: Miguel Ángel Pla

Club de Pesca La Madrilla: Vicent Pérez

Club Multiesport ‘El Castellet’: Marita Pons

Escola de Patinatge Artístic: Ana Fons

Escola de Taekwondo: José Vidal

U.D. Veterans: Fernando Garcia

Esportistes Becats

Raquel González Vilar

David Monar Mongort

José Ramón Mascarós Lorente

Guardonats pel Consell d’Esports

Guardó Premi Especial al Reconeixement i Trajectòria Esportiva: Vicent Penalva Vallés

Guardó Millor Esportista Local: Eva Castells Sanchis

Guardó Premi Especial Valor i Superació: Marita Pons i Pons

Enhorabona a totes i a tots!

Picant ací podeu veure i baixar la resta de fotos de la gala fetes per Valerià Benetó i Joanjo Puertos.

Joanjo Puertos


V Edició Gala de l’Esport de Castelló 2020

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -