- PUBLICITAT -

 

Representants de totes les entitats i clubs i esportistes individuals en actiu o ja retirats reben un merescut homenatge.

 

El proppassat 27 de gener de 2018, l’Auditori Rex de Castelló acollia la IV Gala de l’Esport, un acte presentat per Empar García Isern i Enrique Grimaltos Garrido, amb la finalitat de homenatjar als esportistes castelloneres i castelloners, així com a totes les entitats que diàriament aposten per l’esport com a activitat necessària per al bon desenvolupament personal i social dels veïns i veïnes de Castelló.

PUBLICITAT

Des de la Regidoria d’Esports del nostre Ajuntament, juntament amb el Consell d’Esports, es treballa amb la intenció de donar suport en la mesura del possible perquè l’esport siga una activitat fonamental en l’agenda de tots els nostres conciutadans, perquè cal que no oblidem els beneficis tant físics i psicològics com socials, que aporta la pràctica de qualsevol activitat esportiva.

Per això, s’ha organitzat la quarta edició de la Gala de l’Esport basada en tres prioritats fonamentals: reconèixer el paper dels esportistes locals, tant els d’abans com els d’ara; mostrar a tot Castelló l’ampli ventall d’esports que es practiquen a la nostra localitat i fomentar la pràctica de qualsevol esport per gaudir dels beneficis que aquest aporta.

Empar García Isern i Enrique Grimaltos Garrido

Va obrir la gala un grup de membres de l’Associació Bojos per la Dansa de Castelló, les quals va fer gaudir al públic allà reunit amb la combinació de l’esperit esportiu i l’elegància sublim de la dansa. Tot un espectacle fantàstic, pel qual els volem donar l’enhorabona més sincera.

Tot seguit es va passar al lliurament de guardons, distribuïts en tres modalitats: guardonats pels seus clubs i entitats esportives, els becats amb dotació econòmica i finalment el Guardó del Consell d’Esports.

Només ens queda felicitar a tots els guardonats en particular i a tots aquells que estimen l’esport, el practiquen i el gaudeixen, i convidar-los perquè siguen capaços de transmetre eixe esperit esportiu a tothom i difondre que la pràctica de l’esport és fonamental per, d’alguna forma, millorar la nostra vida i la de tothom.

Guardonats pels seus clubs i entitats esportives

UD Castellonense

UD Castellonense Femení

Centre Ocupacional El Castellet

Emilio Guardiola Català

Amics de l’Atletisme

Jimena, Manel, Julio, Arantxa, Candela, Paula, Valerià i Quique

Ce Daruma

Andrea Herrero Sala

Chong do

Pepe Barberà Trinidad

Club Ciclista

Jesús Arau

Club de patinatge artístic Castelló

Belén Furió

Club de pesca la Madrilla

Ricardo Vilar González

Club de Natació Samaruc

Vicent Grau Romero

Club de tennis Castellonense

Raquel González Vilar

Club Multiesportiu el Castellet

Voluntariat

Veterans de Castelló

Ferran Gascó Santamaria 

Escola de Patinatge artístic

Eva Gregori Pascual, Anna Guitart Pizarro, María Máñez Pizarro, Nerea Martí Sapena i Alba Ramos González

Penya el Ramal

Carles Tebar Acevedo

Escola de Futbol de Castelló

José Rodríguez

Becats

David Monar

Seve Murillo

Guardó trajectòria

Agustí Murillo

Guardó millor esportista local

Aitana Oliver

Enhorabona a totes i a tots!

Picant ací podeu veure i baixar la resta de fotos de la gala.

Joanjo Puertos

Fotos IV Gala de l’Esport a Castelló

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -