- PUBLICITAT -

 

En commemoració del natalici del gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés, al mes de setembre a Castelló ja és una tradició celebrar la Festa Estellés, i aquesta es va realitzar el passat divendres 23 de setembre de 2022 a la Plaça de l’Ermita de Castelló.

PUBLICITAT

L’acte organitzat per la regidoria de Cultura i d’Educació van participar i de manera magistral l’alumnat dels centres educatius de Castelló, a més a més el nombrós públic assistent va poder gaudir del cantautor Rafa Estrada i el rapsode Eduardo Benetó.

Aquest va ser acte obert a la participació de qualsevol persona interessada que volguera posar en relleu la paraula poètica d’Estelles, encara que la nit va començar amb la regidora de cultura recitant un poema del poeta, a més de conduir l’acte durant tota la nit, el regidor d’Educació Richard Garrigues també va recitar per donar peu a què la gent s’animara a participar.

Per finalitzar Rafa Estrada i Eduardo Benetó van interpretar el poema musicat, aquesta vegada del nostre poeta Eduard Soler i Estruch, ‘Camí de la Font Amarga’.

Ací baix podeu veure un grapat d’imatges de Joanjo Puertos d’aquest acte i per anar a l’àlbum per baixar-les piqueu ací.

| GALERIA | homenatge Vicent Andrés Estellés – Plaça de l’Ermita

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -