- PUBLICITAT -

 

Castelló resta 1 contagiat menys per la COVID-19, dins dels paràmetres dels últims catorze dies, ahir teníem un total de 16, en els últims catorze dies ara passen a ser 5 en compte de 6 amb les PCR+14dies, segons les dades actualitzades de Sanitat a data 11 de setembre de 2020.

Cal extremar les precaucions, açò encara no s’ha acabat!!!

PUBLICITAT

La Generalitat Valenciana mitjançant la Conselleria de Sanitat ha actualitzat hui divendres 11 de setembre de 2020 a les 10.00 h del matí de nou les dades de Castelló i restem menys contagiats per la COVID-19. Com sempre recordem que ‘la higiene i mantenir la distància social amb mascareta’ és molt important per evitar els contagis.

Aquestes dades que segons indica el panel són del dia 09 de setembre, i són visualitzades dia a dia per la redacció de Castelló Notícies en el tauler de monitoratge, dades que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública fa públic la situació de la COVID-19 de cada municipi del País Valencià.

En el gràfic s’informa que a data de 11 de setembre de 2020 la situació ha canviat a Castelló, el número de persones contagiades des que començà la pandèmia és de 16, actualment els contagiats en els últims catorze dies són 5, ahir eren 6.

Hem de fer tot el necessari per a evitar la transmissió del virus i que la propagació de la malaltia no es reactive.

En aquests moments, és molt important la rentada de mans, i l’aplicació continuada de gel hidroalcohol, guardar la distància de seguretat interpersonal com a mínim  d’1,5 metres i a partir de sis anys estem tots i totes obligats i obligades a l’ús de la mascareta en tot moment a la via pública, a espais a l’aire lliure i a espais tancats d’ús públic o oberts al públic.

I hem tingut una defunció a Castelló a causa de la COVID19.

Aquestes dades estan publicades a data de hui 11 de setembre de 2020 en la web de la GVA http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas.

Noticies relacionades:

La Policia Local de Castelló informa la ciutadania d’anar ‘Amb Prudència’

Normes bàsiques per a poder ser atesos amb la màxima seguretat i eficiència al Centre de Salut de Castelló

- PUBLICITAT -