- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló, rebrà més de 170.000 € gràcies a l’adhesió als programes EMPUJU i ECOVID 2021, programes impulsats per la Conselleria d’Economia Sostenible liderada per Rafa Climent.

En concret el programa EMPUJU 2021 aportarà 71.422,80 €, aquest és un programa de subvencions d’ocupació, és per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys i està dins del marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020.

El destí final d’aquestes ajudes i subvencions és la contractació per part de l’Ajuntament de Castelló de persones desocupades menors de 30 anys, que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat.

Els 105.163,00 € restants es rebran mitjançant ECOVID 2021, programa de subvencions d’ocupació per a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys per entitats locals, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus).

El destí final d’aquestes ajudes i subvencions és la contractació per part de l’Ajuntament de Castelló i els organismes autònoms de la Comunitat Valenciana, de persones desocupades d’almenys 30 anys que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat.

La sol·licitud d’aquestes ajudes es realitzaran mitjançant l’Ajuntament de Castelló, quan es puga sol·licitar vos informarem.

PUBLICITAT

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací