- PUBLICITAT -

 

La xiqueta Mar Coque Calatayud i la senyoreta Albal González Ferrando ja són oficialment les Falleres Majors de Castelló.

El dissabte passat, 29 de Setembre de 2018, Mar i Alba és convertien en les màximes representants de les Falles de Castelló 2019. Eren passades les 21.00h quan al saló de plens de la Reial Sèquia Escalona Mar i Alba entraven emocionades al Saló obrint així les portes a un any faller que de segur serà molt intents per a elles.

PUBLICITAT

Van arribar acompanyades de la banda de música, Mar i Alba van entrar a l’ajuntament en companyia de les components de les seues Corts d’Honor i van ser rebudes per les seues antecessores Iraida Barajas Múrcia i Naiara Moscardó Amorós Falleres Majors de Castelló 2018.

L’acte va ser presentat pel secretari de la Junta Local de Castelló Guillem Pavia i les falleres majors de 2018 i 2019 i les seues corts d’honor van estar acompanyades en tot moment pel president de la Junta Local Fallera, Andreu Rodríguez i per l’alcalde Òscar Noguera i per tots els components de la Junta Local Fallera i de molts membres de les falles del poble.

Al finalitzar l’acte de proclamació, al mateix saló de la Reial Sèquia Escalona es van realitzar diverses fotos amb els membres de la Junta Local Fallera, així com al costat de representants de la Corporació municipal que les van acompanyar en un dia tan especial, desprès van passar al Saló de Plens de l’Ajuntament, on es van realitzar les instantànies signant en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Castelló.

Picant ací podeu veure i baixar totes les fotos de l’acte.

Fotos proclamació Falleres Majors 2019

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -