- PUBLICITAT -

 

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica juntament amb ‘Ecoembes’ i en col·laboració amb el Consorci Ribera i Valldigna posen en marxa una campanya de conscienciació ciutadana sobre la importància del reciclatge.

Aquesta campanya persegueix incrementar els resultats de reciclatge dels residus d’envasos lleugers i millorar l’aportació (Qg/habitants i any), als municipis que ho integren. És per això que cada Consorci sol·licita la col·laboració i participació en els Ajuntaments que l’integren.

Aquesta acció que es desenvolupa en col·laboració amb els Consorci Ribera i Valldigna, tractarà de sensibilitzar les poblacions compreses, entre elles Castelló, en l’àmbit d’actuació, a través d’un REPTE competitiu que tindrà com a objectiu incrementar les taxes de recuperació i reciclatge dels envasos que es depositen als contenidors grocs (llaunes, brics i envasos de plàstic).

L’acció està plantejada seguint estrictes protocols de seguretat sanitària i té com a objectiu desmitificar les faules entorn del reciclatge i sensibilitzar la població de la seua importància per a la cura del medi ambient i del planeta.

PUBLICITAT

La ‘furgoneta del reciclatge’ visitarà Castelló el pròxim dijous 15 d’abril de 2021, i realitzara l’acció amb un equip d’animació i formació que realitzaran xarrades informatives, de sensibilització i explicació sobre ‘El REPTE’ als centres o col·lectius triats prèviament i que al cartell de baix s’indiquen, al que se sumaran accions d’entreteniment didàctic i educació mediambiental que es desenvoluparan als llocs acordats prèviament amb els responsables dels respectius Ajuntaments locals.

 

- PUBLICITAT -