- PUBLICITAT -

 

Hui 2 de març de 2019 ha mort Vicent Ventura

La seua marxa ens ompli de dolor i ens deixa un gran buit en tots aquells que el vàrem conèixer.

PUBLICITAT

Ha mort un gran home; Vicent Ventura, un gran Castelloner. Home de profundes i arrelades conviccions ideològiques esquerranes i republicanes des de sempre, va participar en la política i la cultura Castellonera durant alguns anys, va mantindre amb fermesa les seues posicions i no va renegar mai dels seus principis. Va ser conseqüent amb les seues idees.

Honor i respecte a Vicent i a la seua memòria!

Fins sempre Vicent

Castelló Notícies obri un espai perquè tots els seus amics li puguen dedicar unes línies, perquè estem segurs que molts dels que vàrem tindre la gran sort de conèixer-lo voldran recordar-lo. Podeu enviar els vostres escrits a info@castellonotices.com o al WhatsApp de Castelló Notícies telf. 684 413 013.

Vicent Ventura participant en xerrada defensant el seu barri.

Comentaris


Malauradament perdem un altre bon puntal

De les que han dedicat moltes hores per la cultura i les polítiques progressistes d’este poble

Lluís Piqueras


 

Ací us deixem uns dels seus escrits publicats al seu bloc Memòries de Poblet.

A la vora d’un riu, mare… No. A la vora de dos rius, mare… Si, sembla més a Castelló… La gran història la fan els historiadors, i ens expliquen el que els convé a la seva generació. Eixos no som nosaltres. Nosaltres volem mantenir viva la memòria de les persones que no apareixen en aquesta història i quins eren els seus costums, que són les que poblen la nostra vida i els nostres records, les que ens han fet poble tal com som…

- PUBLICITAT -