- PUBLICITAT -

 

CN obri l’espai de comentaris, així és que ja es poden fer comentaris en el continguts de CN i per a fer-ho cal saber:

Posar el nom i correu electrònic, es necessari per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d’inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha .

Suggeriments importants per a comentar les notícies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius no seran publicats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll. 

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats en CN són responsabilitat dels seus autors. L’equip de redacció de Castelló Notícies no comparteix necessàriament tot allò que es publica a la web.

Els comentaris estan situats baix dels articles, desprès de l’espai ‘articles relacionats’!!!

PUBLICITAT

Us assabentem que des del moment en què entreu a fer comentaris a la web s’hi ha identificat l’IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada ocultada junt amb el vostre comentari.

Redacció CN

- PUBLICITAT -

6 Comentaris

  1. A veure si aconseguim evitar aquest cap de setmana el “desmadre” (mai millor dit), som tots responsables i evitem el contacte pròxim… Xe, feliç passeig a tothom! ?

Comments are closed.