- PUBLICITAT -

 

La ciutadania castellonera respon amb gran entusiasme a la 2a edició de la campanya organitzada per l’ACC i patrocinada per l’Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana

CN | Aida

L’esperada campanya «Castelló més bons que mai», organitzada per l’ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló, ha tingut un excel·lent rebut. En una demostració palpable de l’entusiasme de la ciutadania Castellonera, s’han esgotat totes les targetes disponibles molt abans de l’horari previst.

PUBLICITAT

Ahir, 04 de setembre era el dia per a sol·licitar i recollir la targeta associada a la campanya. Des de les 9 del matí, un bon grapat de castelloneres i castelloners es va acostar al punt de sol·licitud amb la finalitat d’aconseguir el seu bo. Tot i que estava previst que l’activitat s’allargués fins a les 19.00 h, a les 17.55 h ja no quedava ni un sol bo dels 440 disponibles, sumant un total de quasi 22.000 € destinats al foment del xicotet comerç local, i prop d’11.000 € en ajudes directes per a la ciutadania.

A través d’un vídeo, l’alcaldessa Horte Gómez i Vicent González, president de l’ACC, han volgut expressar la seua satisfacció per la gran acollida de la campanya, subratllant la importància d’aquest tipus d’iniciatives tant per al teixit comercial local com per a la ciutadania.

Des de l’ACC han volgut agrair a tots els associats que la conformen, destacant que la campanya ha estat possible gràcies al conveni firmat amb l’Ajuntament de Castelló i amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç. D’altra banda, han avançat que en els pròxims dies proporcionaran més informació sobre on i quan es podran utilitzar les targetes, així com detalls sobre el saldo i els comerços adherits a la campanya.

- PUBLICITAT -