- PUBLICITAT -

 

El Govern matisa en el BOE l’anunci que va fer dissabte 16 de maig Pedro Sánchez i estableix que per a deslliurar-se de les franges horàries per a l’esport o el passeig també cal tindre menys de 100 habitants per km2, cosa que no compleix la localitat de Castelló.

Poalada d’aigua freda. Castelló comunica ja de forma oficial a la seua ciutadania que hauran de seguir mantenint les franges horàries per fer esport o passejades per a adults i per a la població infantil. S’havia donat per fet que ja no s’hauria de complir amb aquestes franges des que dissabte passat el president del Govern, Pedro Sánchez, anunciara que la llibertat d’horaris, de la qual ja gaudien les poblacions de menys de 5.000 mil habitants, s’estendria també a les que en tenen menys de 10.000. En aquesta última forquilla es troba Castelló.

No obstant això, l’ordre de l’executiu que ha entrat en vigor aquest divendres venia amb lletra menuda: a més de no sobrepassar els 10.000 habitants, les poblacions han de tindre una densitat inferior a 100 habitants per quilòmetre quadrat. I eixe és un requisit que no complim (355 habitants per km2). Així que lamentat-ho molt tornem a les franges horàries que teníem la setmana passada i tampoc podran obrir els bars per menjar dins del seu local.

PUBLICITAT

Ànim que prompte tot passarà.

Estem fent-ho bé i això ens portara a superar aquesta situació.

- PUBLICITAT -

3 Comentaris

 1. Ací teniu un diari que sols a sentit pataes del tema:
  https://www.abc.es/espana/comunidad-valenciana/abci-valencia-fase-1-listado-municipios-sin-restricciones-horarios-para-pasear-y-practicar-deporte-202005221054_noticia.html

  I un altre que s’ha llegit tot el que diu el boe.
  https://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2020/05/22/pueblos-sin-horarios-desescalada/2013823.html

  Artículo 2. Ámbito de aplicación.
  1. Esta orden será de aplicación tanto a los municipios como a los entes de ámbito territorial inferior al municipio recogidos en el artículo 24 bis de la Ley 7/1985, de 2 de abril, Reguladora de las Bases del Régimen Local, cuando tengan menos de 10.001 habitantes y densidad de población inferior a 100 habitantes por kilómetro cuadrado.

 2. La cagada es del BOE del gobern o de l’ajuntent q no la llegit be? perque despres d’una setmana tornar enrrere em pareix una caga monumental.

  • Vicente, solc llegir tot el publiquem i a sobretot si està relacionat en el poble, i no he vist en cap moment que algú parlarà de què podien eixir, en pareix més que la gent ja havia interpretat una cosa que no era i sols estan aclarint per a no tindre problemes.

   Salut

Comments are closed.