- PUBLICITAT -

 

La Regidoria de Participació Ciutadana fa una crida a les castelloneres i castelloners per a col·laborar i definir un futur més sostenible per al poble

CN | Aida

PUBLICITAT

Amb l’objectiu de consolidar un futur sostenible i en línia amb els principis de la Responsabilitat Social, l’Ajuntament de Castelló, mitjançant la regidoria de Participació Ciutadana ha presentat el seu primer Pla Municipal en aquesta matèria. Amb aquesta iniciativa, el consistori vol anar més enllà del que estipulen les normatives i la legislació vigent, apostant per accions amb un impacte positiu no només en la comunitat, sinó també en el medi ambient i tots els éssers que l’habiten.

Però, la clau d’aquest pla no està només en les seues directrius, sinó també en la participació ciutadana. Per això, l’ajuntament ha posat en marxa una enquesta en línia, a través de la qual qualsevol ciutadà i ciutadana pot expressar la seua visió i les seues propostes respecte a la Responsabilitat Social a Castelló.

A més de l’enquesta, el consistori ha habilitat diferents canals de comunicació, com un correu electrònic i un número de WhatsApp i Telegram, per a rebre opinions, suggeriments i qualsevol altre tipus de contribució ciutadana. (Clicant ací podeu accedir a l’enquesta i canals)

Des de l’Ajuntament de Castelló animen a la ciutadania a sumar-se a aquesta iniciativa: “Junts estem construint un Castelló millor, més responsable i sostenible”. La col·laboració ciutadana serà fonamental perquè aquest pla siga un autèntic reflex de les necessitats i desitjos de la comunitat castellonera.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací