- PUBLICITAT -

Andrea Micó Ferrús i Anna Pla Perucho han estat elegides com a Fallera Major Infantil i Fallera Major de Castelló per al 2025 | Galeria |

Anna i Andrea

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

Hui, 16 de juny de 2024, a l’auditori municipal REX de Castelló, s’ha celebrat l’acte d’elecció de les Falleres Majors i les seues corts d’honor per al 2025. En una cerimònia plena d’emoció i tradició, les màximes representants del món faller de Castelló han estat revelades davant una audiència entusiasta.

Andrea Micó Ferrús ha estat elegida com a Fallera Major Infantil de Castelló per al 2025. La jove xiqueta ha mostrat un somriure radiant i una gran il·lusió en rebre aquesta distinció tan especial. De segur, Andrea serà una gran ambaixadora de les falles infantils de Castelló durant el pròxim any.

Andrea Micó Ferrús

D’altra banda, Anna Pla Perucho ha estat elegida com a Fallera Major de Castelló per al 2025. Anna sempre fa gala de la seua elegància, carisma i compromís amb la festa fallera. Amb el seu lideratge, Anna de segur guiarà les falles de Castelló cap a un any d’il·lusió, color i tradició.

Anna Pla Perucho

L’acte d’elecció ha estat presentat per Mari Carmen Penalba Lancero, que ha guiat l’audiència a través de cada moment especial. Les Falleres Majors i les seues corts d’honor, formades per Ànnia Beltrán Murillo i Àngela Peris Calatayud en la Cort Infantil, i la Cort Major, composta per Merce Castañeda Martínez, Maria González Fons, Lucía Murillo Francés, Elisabet Murcia Estarlich i Ángela González Bellver, han estat protagonistes de la jornada.

Anna i Andrea amb la presentadora de l’acta Mari Carmen Penalba Lancero

Les noves Falleres Majors Andrea i Anna han estat acompanyades en tot moment per les Falleres Majors 2024, Gemma Ubeda Sauco i Rosa Remolí Daràs, pel president de la Junta Local Fallera, Vicente Jesús Marrahí, i pel regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de Castelló, Xavier Tortosa Penades. Durant l’acte, Xavier s’ha dirigit al públic assistent i a les noves Falleres Majors, felicitant-les per la seua elecció.

Xavier, Anna, Rosa, Gemma, Andrea i Vicente Jesús
Regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de Castelló, Xavier Tortosa Penades

Cal destacar la presencia de la Capitania 2024 de les festes de Moros i Cristians, representada per Iris Soriano Larrosa, Jualos Daràs Mercé, Blanca López Lorente i José López Aranda, així com el president de la SM Lira Castellonera, Eliseo Pla Caldés.

Després de l’acte, els assistents han gaudit d’un vi d’honor al pati de l’Obrera, compartint alegria i celebrant aquesta nova etapa per a les falles de Castelló.

Enhorabona a les Falleres Majors 2024, Gemma i Rosa, i les seues corts d’honor per haver representat dignament Castelló durant l’últim any. Amb l’elecció d’Andrea Micó Ferrús i Anna Pla Perucho com a Fallera Major Infantil i Fallera Major de Castelló per al 2025, s’obre un nou capítol en la història de les falles castelloneres.

Col·lectiu Falla del Mercat, on pertanyen les dues Falleres Majors 2025

Ací baix podeu veure l’àlbum de fotos de l’esdeveniment i clicant ací anar a Flickr

Elecció Falleres Majors de Castelló 2025 FMC25

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací