- PUBLICITAT -

 

Gemma Ubeda Sauco i Rosa Remolí Daràs triades com a Fallera Major Infantil i Fallera Major de Castelló per al 2024

Hui, 18 de juny de 2023, a l’auditori municipal REX de Castelló, s’ha celebrat l’acte d’elecció de les Falleres Majors i les seues corts d’honor per al 2024. En una cerimònia plena d’emoció i tradició, les màximes representants del món faller de Castelló han estat revelades davant una audiència entusiasta.

En una sorprenent coincidència, el destí ha decidit que Gemma Ubeda Sauco siga la Fallera Major Infantil de Castelló per al 2024. La jove xiqueta ha mostrat un somriure radiant i una gran il·lusió en rebre aquesta distinció tan especial. Segurament, Gemma serà una gran ambaixadora de les falles infantils de Castelló durant el pròxim any.

PUBLICITAT

D’altra banda, Rosa Remolí Daràs ha estat elegida per la sort per a ser la Fallera Major de Castelló per al 2024. La senyoreta Rosa sempre fa gala de la seua elegància, carisma i compromís amb la festa fallera. Amb el seu lideratge, Rosa segurament guiarà les falles de Castelló cap a un any d’il·lusió i tradició.

L’acte d’elecció ha sigut presentat per Lara Molina Bolinches, que ha guiat l’audiència a través de cada moment especial. Les Falleres Majors i les seues corts d’honor, formades per Zahira i Lucia en la Cort Infantil i la Cort Major Andrea, Vicky, Sara i Horte. van ser acompanyades en tot moment pel nou president de la Junta Local Fallera, Vicent Jesus Marrahí, i per la nova alcaldessa Horte Goméz. A més, tots els components de la Junta Local Fallera i les falles del poble van estar presents per celebrar aquesta important ocasió.

Després de l’acte, els assistents van poder gaudir d’un vi d’honor al pati de l’Obrera, compartint alegria i celebrant aquesta nova etapa per a les falles de Castelló.

Enhorabona a les Falleres Majors Natalia i Neus i les seues corts d’honor per haver representat dignament Castelló durant l’últim any. Amb l’elecció de Gemma Ubeda Sauco i Rosa Remolí Daràs com a Fallera Major Infantil i Fallera Major de Castelló per al 2024, ara s’obre un nou capítol en la història de les falles castelloneres.

Per veure la galeria completa de fotos de l’elecció, podeu descarregar-les picant ací.

Amb aquesta elecció, les falles de Castelló ja estan en marxa per a l’esperada celebració de les falles 2024.

| GALERIA | Elecció de la Falleres Majors 2024

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -