- PUBLICITAT -

CN | Aida

El poble de Castelló està fent un pas decidit cap a la sostenibilitat ambiental amb la creació de la Comunitat Energètica, impulsada per l’Ajuntament de Castelló, un projecte innovador que busca implicar a la ciutadania en l’ús responsable de l’energia. Per a informar detalladament sobre aquesta iniciativa, es farà una reunió informativa dijous, 18 de gener, a les 18.00 h a l’edifici de l’Inmavi.

A la trobada, es proporcionarà informació detallada sobre el funcionament de la Comunitat Energètica, destacant les seues metes i els beneficis que aporta tant en l’àmbit local com global. La ciutadania interessada tindrà l’oportunitat de conéixer com poden participar en aquesta iniciativa que promou l’eficiència energètica i la reducció de l’impacte ambiental.

Des de CN recomanem a tots els veïns i veïnes de Castelló a unir-se a aquest projecte ambiciós que marca un camí cap a un futur més sostenible. La Comunitat Energètica no només és una oportunitat per estalviar en la factura energètica, sinó també per contribuir al medi ambient.

Aquesta iniciativa posa de manifest l’aposta de Castelló per abordar qüestions mediambientals urgents i involucrar la ciutadania en la construcció d’una comunitat més ecològica. La reunió del 18 de gener és una oportunitat per entendre com cadascú pot jugar un paper actiu en aquesta transició cap a un futur més verd. Així que, Castelló, vine, informa’t i uneix-te a la Comunitat Energètica per construir un futur més sostenible tots junts.

- PUBLICITAT -