- PUBLICITAT -

Castelló homenatja les Patinadores del Club de Patinatge Artístic Carlota Climent, Jimena Cervera, Mireia Montilla i Gema Gilabert

CN | Aida

Castelló, 30 de maig de 2024 – Ahir a la vesprada, l’Ajuntament de Castelló va acollir un emotiu homenatge a les patinadores del Club de Patinatge Artístic de Castelló que han participat en els campionats del món celebrats al Brasil i a Trieste, Itàlia.

L’acte, que va començar a les 19.30 h, va ser una celebració dels èxits aconseguits per Carlota Climent, Jimena Cervera, Mireia Montilla i Gema Gilabert, que han deixat el nom del poble en un lloc destacat en el món del patinatge artístic internacional.

PUBLICITAT

La jornada va iniciar amb una comitiva de cotxes que va eixir del poliesportiu Antoni Escuriet. Les patinadores, al capdavant amb un cotxe descapotat i amb cares radiants d’alegria, van recórrer el centre de Castelló saludant als veïns i veïnes fins a arribar a la porta de l’Ajuntament. A l’arribada, van ser rebudes per l’alcaldessa de Castelló i altres autoritats, juntament amb les seues entrenadores Iris Espert i Ana Gascó.

L’acte va comptar amb una gran assistència de públic, incloent-hi familiars, membres del Club de Patinatge de Castelló i molts castelloners i castelloneres que no van voler perdre’s aquest homenatge tan especial.

Una vegada arribaren a l’interior del saló de plens, l’alcaldessa va dirigir unes paraules emotives destacant i agraint l’esforç de les patinadores, que han aconseguit portar el nom de Castelló arreu del món, des del Brasil fins a Itàlia. A més, va lliurar un ram de flors a cadascuna de les campiones.

Després dels parlaments, va arribar el moment d’immortalitzar l’acte amb un grapat de fotos amb companys, familiars i amics. CN va ser present per capturar aquests moments únics, i podeu veure la galeria completa de fotos ací baix o fent clic ací a Flickr.

Aquest esdeveniment no només va ser una celebració dels èxits esportius, sinó també un reconeixement a la importància del treball en equip i la perseverança en la recerca de l’excel·lència. Tot el poble va mostrar el seu suport i orgull per aquestes patinadores que han posat Castelló en el mapa del patinatge artístic internacional.

Un reconeixement molt merescut i emotiu per a les nostres campiones.

Galeria de fotos de Joanjo Puertos

29052024-Carlota Climent, Jimena Cervera, Mireia Montilla i Gema Gilabert - Campionat del Món patinatge 2024_6

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací