- PUBLICITAT -

 

El pròxim dissabte 22 d’agost de 2020 segons anuncia al seu Facebook, Pep Gimeno ‘Botifarra’ realitzarà un concert a Castelló, dins de la gira anomenada ‘VaDeBo‘.

El passat dissabte 1 d’agost va tindre la primera actuació de la gira i ‘Botifarra’ ens conta “serà una gira intensa que el meu equip de gestió cultural m’ha preparat, la gira #VaDeBo i que sincerament feia falta, ja que la cultura és per a gaudir-la en viu, i no mitjançant vídeos gravats a les nostres cases”.

PUBLICITAT

Botifarra continua comentant al seu Faceoook “Quan tot açò va començar, vaig dir que #AhíEstarem i la veritat, ara: #AcíEstem.

Aquest maleït virus s’ha emportat molt, entre altres, a persones que estimàvem.

Ara (tal i com vam dir), cal seguir, sempre amb #cabet i #coneixement amb les precaucions adequades i les mesures de distanciament social recomanades per les autoritats sanitàries.

Pep Gimeno ‘Botifarra’ en la Fira Santa Llúcia de Castelló de 2019

Aquest juliol, s’ha demostrat que sí que existeix la #CulturaSegura així que ara més que mai, #Seguim ja que açò: #VaDeBo“.

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. L’Ajuntament diu:

    Les nits d’agost a Castelló

    Castelló, malgrat la pandèmia pel Covid-19, continua sent un poble fester.

    Tots els espectacles es realitzaran a la Plaça de l’Ajuntament, amb aforament limitat. Es marcaran els accessos i eixides del recinte. S’habilitaran a les entrades, punts de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, a més, recordem que en cap moment, ens podem llevar la mascareta. Les cadires estaran col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa i seran desinfectades abans de cada espectacle.

    Estem segurs, que amb molta cura, responsabilitat i molt de seny, podrem gaudir totes i tots d’aquets espectacles de gran renom, que des de l’Ajuntament de Castelló oferim a la ciutadania com agraïment pels grans esforços fets al llarg d’aquest confinament.

  2. Hi ha que comprar la entrada? de quina manera es pot vore al Botifarra? Gràcies

Comments are closed.