- PUBLICITAT -

Un cap de setmana ple d’activitats lúdiques i festives on destaca la proclamació de les Falleres Majors de Castelló 2024, Gemma Ubeda SaucoFallera Major Infantil i Rosa Remolí Daràs, Fallera Major.

CN | Aida

Ahir divendres, Castelló va ser testimoni de diverses celebracions amb motiu del ‘Mig any Faller 2023’. La nit del 29 de setembre, en el prestigiós Saló de Reial Séquia Escalona, va tenir lloc un dels esdeveniments més esperats: la Proclamació de les Falleres Majors de Castelló 2024. Una ocasió plena d’emoció, tradició i fervor faller que va congregar nombrosos assistents, tant autoritats, fallers i falleres, familiars i públic en general, ansiosos de gaudir d’aquesta tradició tan arrelada.

Les festivitats van començar una hora abans de la proclamació, a les 19.00 h, amb una alegre cercavila que tenia com a missió recollir a les Falleres Majors. Durant aquest acte, els carrers de Castelló i el Saló de Reial Séquia Escalona van omplir de color, música i alegria, amb imatges que, segons les fotos de Joanjo Puertos, retrataven la vivacitat i passió de la festa.

PUBLICITAT

La nit va tancar amb un càlid sopar de germanor a les 22.00 h al parc d”Estació. En aquesta ocasió, representants de totes les falles es van reunir en un ambient cordial i festiu, reafirmant la comunitat i els lligams que uneixen a la gran família fallera de Castelló.

Ací baix teniu un ‘grapaet’ de fotos i picant ací podeu anar a l’àlbum complet!!!

| GALERIA | Proclamació de les Falleres Majors de Castelló 2024

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -