- PUBLICITAT -

 

La Diputació suma a la seua xarxa de Mobilitat Ciclopeatonal la via que connecta Castelló amb Senyera.

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, visita l’actuació on s’ha instal·lat una placa en memòria del ciclista Pascual Momparler per la seua contribució a aquest esport, que ha sigut descoberta pels seus familiars.

La Diputació de València suma al seu Pla de Mobilitat Ciclopeatonal les obres de la via de 700 metres en la carretera CV-564 al seu pas per Castelló i Senyera, que permetrà a vianants i ciclistes transitar de forma segura entre aquests municipis. El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha visitat l’actuació que ha culminat amb la inauguració del passat divendres 25 de gener de 2019 de la placa en homenatge al ciclista local Pascual Momparler Gandia per la seua contribució a aquest esport, que ha sigut descoberta pels seus familiars.

El projecte, pressupostat amb un total de 294.000 euros, es completa amb 240 metres més de ruta ciclopeatonal en el seu accés a Sant Joanet. Pablo Seguí ha sigut acompanyat per l’alcaldessa de Senyera, Paqui Momparler, en la seua visita a aquest nou tram de la xarxa provincial per a ciclistes i vianants en la qual treballa l’àrea provincial de Carreteres.

PUBLICITAT

Tal com ha explicat Seguí, “totes dues actuacions formen part del Pla de Mobilitat Ciclopeatonal de la Diputació de València, impulsat en 2017, que contempla un total de 97 actuacions en 102 municipis valencians”. A la comarca de la Ribera Alta, el Pla inclou 16 actuacions que sumen un total de 24.051 metres, amb una inversió global de 7.876.134 euros, la qual cosa demostra “l’aposta ferma de la corporació provincial per millorar la seguretat d’aqueixos altres usuaris de la carretera, que també utilitzen diàriament la xarxa provincial ja siga com a esbarjo o per a desplaçar-se als seus llocs de treball, a centres esportius o als municipis contigus”.

Font de la informació: Dival

- PUBLICITAT -