- PUBLICITAT -

 

El Circuit Intercomarcal de Màdel arriba a Castelló on el màdel serà el protagonista durant 3 dies

El poble de Castelló (La Ribera Alta) bressol del Màdel acollirà durant els pròxims 22,23 i 24 de juliol la segona parada del Circuit Intercomarcal de Màdel recollint així el relleu de Carlet que fou la seu del primer torneig i que deixà el llistó ben alt en quant als número de participants, el nivell de joc i l’organització del torneig.

La pista del poliesportiu de Castelló durant la passada edició. Foto. Ulisses Ortiz

En la vuitena edició del torneig, competiran un total de 4 categories, per a tots els nivells i edats. Categoria infantil de 9 a 14 anys, iniciació, per a gent que vullga iniciar-se en el màdel, segona, amb jugadors amb certa pràctica i primera categoria amb jugadors ja experimentats, i on ja han confirmat les parelles més fortes del Circuit. A més a més, paral·lelament també hi haurà un taller d’iniciació a la pilota.

El torneig de Castelló és la cita amb més història dins del màdel, i a la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, aquesta edició també es sumarà la col·laboració d’Airconect.

Rubén, participant  d’una edició anterior 3. Foto. Ulisses Ortiz

Les partides es jugaran, com la passada edició, a les pistes de pàdel del poliesportiu municipal i del Club de Tenis Castellonense de 19h a 00h. El dimecres serà el torn d’iniciació, el dijous segona categoria i el divendres primera categoria. Mentre que la categoria infantil es disputarà al llarg dels tres dies.

Hi haurà premis i detalls per als finalistes de totes les categories.

PUBLICITAT

Ara sols falta el més important, que la gent s’anime i s’apunte al torneig, ja que les inscripcions es tancaran el pròxim 20 de juliol. La inscripció es pot realitzar mitjançant el telèfon 665361143.

El Clubs de Pilota i de Tennis de Castelló animen a participar a tots els castelloners i castelloners a inscriure’s en alguna de les 4 categories.

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19, que podreu veure clicant al següent enllaç:

Protocol de desenvolupament del Torneig de Màdel de Castelló 2020

+ info: https://madelpilota.com/

- PUBLICITAT -