- PUBLICITAT -

 

Com tots sabem, l’activitat física és una bona manera per a desconnectar en aquestos dies de confinament, ja siga amb reptes variats, ioga, pilates, entrenaments amb bicicleta, entrenaments funcionals…

Si encara no te’n has adona, en les xarxes socials dels centres esportius de la nostra localitat IMPACTE GYM i TOTAL TRAINING CENTER podem trobar entrenaments de tot tipus, per tant, des de la Regidoria d’Esports recomanem que feu una ullada.

XARXES SOCIALS IMPACTE GYM

PUBLICITAT

https://www.facebook.com/Impacte-Gym-
https://www.instagram.com/impactegym1/

XARXES SOCIALS TOTAL TRAINING CENTER

https://www.facebook.com/Total-Training-Center-102368504467289/
https://www.instagram.com/totaltrainingcenter/

A més, el tècnic d’esports de l’Ajuntament, a través de la iniciativa Castellóesmou, els ciutadans i ciutadanes podran realitzar entrenaments virtuals en directe, com també disfrutar de contingut relacionat amb l’activitat física al compte d’Instagram i Youtube Castelloesmou.

XARXES SOCIALS CASTELLÓ ES MOU

https://www.youtube.com/watch?v=KCi80mU7twQ
https://www.instagram.com/castelloesmou/?hl=es

D’altra banda, les associacions esportives del poble també s’han volcat amb aquesta situació, com és el cas d’Amics de l’atletisme i l’associació de Ioga de Castelló.

Amics de l’atletisme ens proposa aquest repte per als més menuts i no tant. De segur que s’ho passareu d’allò més be:

https://www.facebook.com/jmartineznavarro/videos/

Tanmateix, Elies ens prepara una classe de Ioga per a alliberar estrès.

https://www.youtube.com/watch?v=lgyLoi4HoXk

Des de la Regidoria d’Esports, agraïm a les entitats esportives del poble el paper que estan realitzant durant aquestos dies, i als ciutadans i ciutadanes del poble vos convidem a realitzar activitat física, ja que és una bona manera d’alliberar tensions i millorar a nivell físic.

#QUEDATACASA

- PUBLICITAT -