- PUBLICITAT -

El consistori reafirma el seu compromís amb l’adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

CN | Aida

Castelló fa un pas més en la seua ferma lluita contra la violència masclista. Aquest matí, el poble, representada per l’alcaldessa Horte Gómez i la regidora d’Igualtat, Dona i Polítiques Inclusives, Carolina Cuenca, ha participat en la 10a Assemblea General celebrada a Alzira, amb la seua adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere.

Aquesta adhesió simbolitza no sols un reconeixement del treball fet fins ara pel consistori en aquesta matèria, sinó també un compromís renovat de continuar treballant en pro de l’erradicació de la violència de gènere. En un emotiu acte, s’ha entregat una placa acreditativa a l’Ajuntament de Castelló, testimoni del seu nou rol dins d’aquesta xarxa tan crucial.

PUBLICITAT

El fet de formar part d’aquesta xarxa no sols reforça la posició de Castelló en aquesta causa, sinó que també obri la porta a noves oportunitats de col·laboració. Com ha assenyalat la regidora Carolina Cuenca, aquesta adhesió “permetrà impulsar, enfortir i coordinar programes i serveis des de l’administració local“, garantint així una major eficàcia en les mesures adoptades.

Un altre dels grans avantatges d’aquesta aliança és la possibilitat d’accedir a finançament per desenvolupar activitats conjuntes amb altres municipis membres. A més, com assenyala Horte Gómez, s’espera “identificar i difondre bones pràctiques locals” que ajuden a millorar els protocols d’intervenció.

L’adhesió de Castelló a aquesta xarxa no és sols un gest simbòlic; es tracta d’una acció concreta que demostra la determinació del poble d’actuar enfront de la violència masclista, recolzant les víctimes i treballant per una societat lliure de discriminació.

Amb passos com aquest, Castelló es consolida com a referent en polítiques d’igualtat i defensa dels drets de les dones, demostrant que, quan es tracta d’erradicar la violència de gènere, la unitat i la col·laboració són essencials.

- PUBLICITAT -