- INFORMACIÓ -

 

Al voltant d’un centenar de castelloneres i castelloners es concentraren a la Plaça de l’Ajuntament de Castelló per a mostrar la seua repulsa més absoluta i tota la seua solidaritat amb la mare de les xiquetes de Tenerife i la resta de la seua família.

PUBLICITAT

Amb aquesta concentració el poble de Castelló expressa la seua repulsa a aquest nou cas deplorable de violència vicària, contra la part més feble de la família com són els fills/filles.

Lola Soler regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló vol donar suport a totes aquelles iniciatives que denuncien la violència de gènere i en aquests moments, aquelles que denuncien el maltractament en els casos de violència vicària, on el maltractador dirigeix la violència cap als fills i filles de les dones víctimes de violència de gènere, amb la finalitat de perpetuar i maximitzar el mal a aquestes.

Concentració repulsa de la violència juny 2021

La concentració va ser convocada per l’Associació Angelina González, la seua presidenta Eva Grimaltos Escrivà va ser l’encarregada de llegir el manifest.

Àlbum fotos

- PUBLICITAT -