- IFORMACIÓ -

 

L’Ajuntament de Castelló, en col·laboració amb la Policia Local, ha posat en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu de remarcar la importància de prendre mesures preventives sobre la Covid-19.

PUBLICITAT

Els informadors Covid recorreran tots els carrers de Castelló, així com espais esportius, comerços, restauració, eixides de col·legis i institut.

La tasca dels informadors Covid no és denunciar, més bé informar i aclarir tots els dubtes que tinga la gent.

L’Ajuntament de Castelló, desplegarà a partir de hui 04 de desembre de 2020 un equip de 4 persones anomenades ‘Informadors Covid’ que recorreran el poble per a conscienciar la població sobre la importància de prendre mesures de prevenció enfront  la COVID-19 i les conseqüències de no complir-les.

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Policia Local, tracta d’arribar a tota la ciutadania a través d’una figura pròxima que els facilite informació i conscienciar de la necessitat de guardar la distància física, fer un ús adequat de la màscara o evitar reunions nombroses pel bé de tots i totes.

L’Ajuntament de Castelló assenyala que “les dades sanitàries no estan millorant, per tant és molt important no abaixar la guàrdia”. “És necessari que les administracions continuem impulsant mesures de prevenció específiques per a la població”.

Els informadors estan preparats per a arribar al màxim de persones possible, treballant la prevenció en el seu sentit més ampli, facilitant informació sobre la normativa sanitària i conscienciant sobre la necessitat de protegir-se tant ells mateixos com a les persones que els envolten, ja que no fer-ho pot portar conseqüències nefastes.

Preguem a tota la ciutadania castellonera que col·labore al màxim amb aquestes persones en bé tots i totes els castelloners i castelloneres.

Joanjo Puertos

Font: – Alcaldia
- PUBLICITAT -