PUBLICITAT

 

L’Ajuntament de Castelló continua renovant part del seu enllumenat públic, dins de la programació que va fer a principi de l’anterior legislatura, en els últims anys ha anat fent trams del poble amb l’objectiu de millorar la il·luminació i sobre tot de reduir la factura energètica de Castelló per avançar a un nou model energètic més sostenible.

Aquesta acció que millora l’Avinguda de Cuba, carrer Colon, Dr. Fleming, Francesc Benetó, Plaça Pepe Roig i les rondes Racó de Cifre i l’Almenà té un cost de 23.708,74 a càrrec de l’Ajuntament de Castelló, aquesta despesa és gràcies a la bona gestió de l’equip de govern, que en els últims anys ha aconseguit superàvits any rere any.

Carrer Doctor Fleming que hui comencen els canvis i el carrer Francesc Benetó a les millores fetes!

No sols tindrem estalvi i eficiència energètica substituint les lluminàries amb tecnologia led de major eficiència energètica, també s’estan implantant reguladors de flux lumínic i dels encesos i apagats dels punts de llum, adequant-los a la nit a les necessitats reals d’il·luminació de les vies, a més a més s’incorporaran rellotges astronòmics, ajustats a l’hora solar, per reduir el consum, aquests rellotges astronòmics permeten la programació diària d’encès i apagat de l’enllumenat d’acord amb l’hora exacta de sortida i posta del Sol. Gràcies a aquest sistema es pot estalviar el 45% de l’energia consumida durant la nit.

Ronda l’Almenà

L’alcalde de Castelló, Òscar Noguera ens comenta que “l’enllumenat públic del poble constitueix la principal despesa energètica i encara que és molt variable representa el 50% de la factura energètica, segons les estimacions de l’Ajuntament, la renovació de l’enllumenat públic per un més eficient amb lluminàries leds reduiria fins un 60% el consum energètic d’enllumenat“.

PUBLICITAT

Ronda Raco de Cifre

Per finalitzar sols ens queda dir que es continua treballant per millorar nous trams i els pròxims seran: carrer Reverendo Juan Vidal, Mestre Ayllon, Avda. Blasco Ibañez, Ronda Sud, Pla Rubio i l’encreuament del carril bici a la rotonda.

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -