INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Sabem qui van ser eixes persones que donen nom a molts dels nostres carrers? Eixa és la pregunta que tracta de resoldre el projecte de divulgació històrica local anomenat ‘Carrer Història’.

Este projecte va nàixer gràcies a una campanya de micromecenatge i al suport de l’Ajuntament de Castelló, amb la idea d’explicar les biografies d’aquells personatges locals que donen nom a carrers, places, avingudes o edificis i que la majoria de la població desconeix. Per a fer-ho accessible a tothom, han col·locat uns codis QR en els carrers corresponents que permeten accedir al lloc web www.carrerhistoria.com on apareixen els detalls del personatge en qüestió.

Web Carrer Història

A banda d’aquestos personatges presents als carrers, Carrer Història també ha anat recopilant articles sobre la història de la localitat, molts d’ells apareguts en els llibres de Festes dels últims anys i que, d’esta manera, queden a disposició de qui els vulga consultar. A poc a poc, pretenen que Carrer Història es convertisca en una xicoteta enciclopèdia de la història local.

Carrer Història

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací