PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

El passat divendres 28 de febrer de 2020 es va celebrar a Castelló un any més la Crida 2020, acte que ens fa saber a tots i a totes el començament de les Falles 2020, un acte que obri de manera oficial les falles de Castelló i que té lloc a la Plaça de l’Ajuntament.

La Crida 2020 va comptar amb una Il·luminació espectacular, que projectada sobre la façana de l’ajuntament va fer un marc molt bonic. Totes les falles de Castelló van estar representades per les seues falleres majors així com també van intervindre de manera destacada les falleres majors de Castelló i les seues corts d’honor, acompanyades en tot moment pel President de la JLF i l’Alcalde de Castelló.

Una actuació de dansa amb una potent il·luminació va omplir de color la plaça, continuant amb un espectacle pirotècnic per a donar la benvinguda a les falles de 2020.

Per a finalitzar es va fer entrega d’uns premis de dibuixos realitzats per alumnes de les escoles de Castelló, així com es van entregar els bunyols d’or amb fulles de llorer i brillants i també es va fer saber els ninots guanyadors de l’exposició de 2020.

Per a veure i baixar totes les fotos de Joanjo Puertos relacionades en la crida piqueu ací.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -