INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El Poble de Castelló continua celebrarant l’any de Sant Vicent Ferrer amb un concert de la Coral Giner de la Societat Coral el Micalet.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua de la Generalitat Valenciana (AVL) va aprovar el 28 de desembre, declarar 2019 com a Any de Sant Vicent Ferrer, en complir-se el sisé centenari de la seua defunció, ocorregut el 5 d’abril de 1419.

L’Ajuntament de Castelló ja va iniciar els seus actes commemoratius amb la realització de l’exposició «Descobrir Sant Vicent Ferrer» que va tindre lloc fa unes setmanes a la Biblioteca Pública Municipal «Joan Fuster» .

Per continuar amb aquestes celebracions, el proper dissabte 16 de novembre a les 22.00 h al Teatre Ideal comptarem amb la presència de La Coral Giner de la Societat Coral el Micalet de València, Amb l’espectacle EN LO TEMPS DE SANT VICENT es fa un recorregut vocal amb la música que es feia al voltant d’aquella època a les moltes poblacions on va predicar Sant Vicent, complementat amb les narracions d’un reportador i una reportadora d’aquells que recopilaven els seus sermons i són el testimoni de les predicacions i a més amb l’acompanyament de projeccions sobre el que s’escolta. L’espectacle serà gratuït però durant la setmana caldrà recollir les entrades a la Biblioteca.

- PUBLICITAT -