- PUBLICITAT -

Un gest d’agraïment dels negocis que formen l’Associació de Comerciants de Castelló

CN | Aida

La setmana passada, l’Associació de Serveis i Comerç de Castelló (ACC) va celebrar de manera especial el Dia de la Mare amb una emotiva iniciativa que va arribar al coret de moltes castelloneres. Amb el lema “Amb una flor, diem GRÀCIES a les mares de Castelló!”, l’ACC va organitzar l’entrega de roses a les mares que van visitar els negocis associats els dies 2 i 3 de maig.

Aquest gest d’agraïment, que va tenir un impacte molt positiu a la comunitat local, va reflectir la importància i el reconeixement cap al paper fonamental que les mares juguen en el suport al comerç del nostre poble. Les roses van ser un símbol de gratitud cap a aquesta part de la ciutadania tan rellevant en el desenvolupament i la vitalitat de Castelló.

PUBLICITAT

L’ACC va voler expressar el seu sincer agraïment a totes les mares que contribueixen dia a dia a la prosperitat dels negocis de l’ACC i com no de tot el comerç local, destacant la seua dedicació i influència en la sostenibilitat del teixit comercial del nostre poble. A més, aquesta campanya també va posar en relleu la importància de valorar i reconéixer el paper de les mares en la vida comunitària i social de Castelló.

Per capturar i immortalitzar aquest moment tan especial, s’ha realitzat un vídeo que registrava l’entrega de les roses a les mares, destacant la calidesa i l’emoció d’aquesta iniciativa. A través d’aquesta acció, l’ACC va transmetre un missatge clar de reconeixement i afecte cap a totes les mares.

Aquesta campanya és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, la Generalitat Valenciana, Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Diputació de València, Nou Gremial i Unió Gremial.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací