- IFORMACIÓ -

 

El passat diumenge 8 de març va tenir lloc la disputa d’una important partida de raspall, la del Dia de la Dona, entre quatre grans jugadores, Victòria i Nerea contra Ana i Noelia, amb una gran afluència de públic, que tancava la jornada d’actes del Dia de la Dona al nostre poble.

PUBLICITAT

La partida va estar molt disputada, amb grans jocs per part dels dos equips i amb espectaculars quinzes, com el de la rest de València, Victòria, que des de la treta aconseguia tocar el tamborí del rest, posant el públic en peu. Finalment, fou l’equip blau qui aconseguia la victòria.

El trinquet presentava una entrada magnífica, reivindicant una vegada més que les dones han entrat en l’esport, i en aquest cas, en el món de la pilota, per a quedar-se. Cada vegada són més les dones que formen part del nostre esport autòcton i també ho són les dones aficionades a la pilota, que assisteixen als trinquets en cada partida.

A l’acte, va assistir l’Alcalde, el Regidor d’esports i alguns membres de les diferents associacions festeres, com els notres Sultans i Capitans, membres de la Junta Local Fallera, les nostres Falleres Majors del Poble i la seua Cort d’Honor, representants de les falles del poble i de l’Associació de dones progressistes Angelina González.

Per veure el reportatge fotogràfic de la partida fet per Valerià Benetó i Joanjo Puertos, piqueu ací.

Partida de raspall ‘Dia de la Dona’ – 2020

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -