- PUBLICITAT -

L’Auditori Rex es converteix en el punt de trobada per a reconéixer la força i el talent femení

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

Ahir, divendres, 8 de març, Castelló va vibrar amb una jornada plena d’emoció i reflexió en commemoració del Dia Internacional de la Dona. Amb un programa divers i inspirador, l’Auditori Rex es va transformar en l’escenari principal d’una celebració dedicada a ressaltar la força, la resiliència i el talent de les dones castellonenques.

PUBLICITAT

En primer lloc, es va estrenar amb gran expectació el curtmetratge “Dones Orgull”, una iniciativa de la regidora d’Igualtat, Dona i Polítiques Inclusives, Carolina Cuenca Goméz. A través d’aquesta producció, cinc dones locals van compartir les seues històries de superació i determinació, posant en relleu la diversitat i l’impacte de les seues experiències en la comunitat.

Leo Cantero

A continuació, l’Auditori Rex va acollir el concert de la Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera, organitzat per l’Ajuntament de Castelló. Amb la direcció de Víctor Gómez Monterde, la banda va oferir una emocionant actuació, interpretant un repertori de pasdobles escrits per compositores reconegudes, en un homenatge al talent femení en el món de la música i la cultura.

En l’esdeveniment van estar les Falleres Majors de Castelló, Rosa Remolí Daràs, i Gemma Ubeda Sauco
Víctor Gómez Monterde

Amb aquests esdeveniments, Castelló va demostrar el seu compromís amb la igualtat i va rendir un emotiu homenatge a la força, la diversitat i la contribució de les dones, celebrant la seua extraordinària presència en la vida local.


Vídeo d’un tastet del concert

Clicant ací podeu veure un grapat de fotos de Joanjo Puertos de l’esdeveniment.

Dia de la DONA - Dones Orgull - Senior Band - 2024 0001

- PUBLICITAT -