- PUBLICITAT -

Presentat un ambiciós projecte que promou el comerç responsable i sostenible al poble

CN | Aida

Castelló ha llançat oficialment la seua candidatura per a ser reconeguda com a “Poble Comerç Just”. En un esdeveniment celebrat ahir a la vesprada al 2n pis de l’Obrera, membres de l’ONGD Pankara Eco Global i representants de la Diputació de Valencià van desplegar el projecte, il·lustrant els beneficis i valors d’aquesta iniciativa.

PUBLICITAT

El comerç just promou una manera de comercialitzar productes que garanteixen un tracte equitatiu als productors, sobretot als de països en vies de desenvolupament. Aquesta forma de comerç busca assegurar salaris justs, condicions laborals dignes, i producció respectuosa amb el medi ambient, al mateix temps que rebutja el treball infantil i qualsevol forma d’explotació.

L’objectiu de la candidatura de Castelló és fomentar la consciència i responsabilitat social en les pràctiques de consum del poble, transformant-la en un referent de sostenibilitat i solidaritat.

Al final de la presentació, es va oferir un espai de diàleg on el públic va poder aprofundir en la temàtica, resoldre dubtes i, a més, degustar una selecció de productes que segueixen els principis del comerç just, demostrant que es pot combinar qualitat amb responsabilitat.

Amb aquesta iniciativa, Castelló fa un pas més en el seu compromís amb la sostenibilitat, la justícia i el benestar global. El poble inicia amb entusiasme complir amb els requisits per a ser reconegut oficialment com a poble el comerç just.

| GALERIA | Comerç Just 2023 – Castelló

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -