- PUBLICITAT -

 

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló llancen una campanya informativa anomenada ‘Estiu Lliure de Violència Masclista’.

Des de la Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat amb la preocupació que fins ara continua l’increment de la violència masclista, compartim amb tota la ciutadania aquesta campanya. Com sabeu, hui (14 de juliol) són 24 les dones assassinades; mentre que el còmput general indica 1.102 dones assassinades des de 2003.

Aquesta campanya estival de prevenció i actuació amb el lema ‘Estiu Lliure de Violència Masclista’ té com a objectiu fer una crida a la ciutadania per a impulsar un estiu lliure de violències masclistes mitjançant informació i ajuda enfront les agressions masclistes.

PUBLICITAT

Per a això, des de l’Ajuntament de Castelló es publicaran cartells als llocs habituals i en els canals de difusió, xarxes socials i digitals als seu abast, amb informació per a les dones que puguen requerir l’ajuda d’un servei especialitzat com són tots els canals de comunicació amb serveis d’emergència i seguretat i un codi QR que obri el mapa de recursos de suport i prevenció davant casos de violència de gènere (WRAP) del Ministeri d’Igualtat.

L’Ajuntament de Castelló amb el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

- PUBLICITAT -